NASLOVNA TELEFONSKI IMENIK FAQ
°C vrijeme
U toku proteklog vikenda u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je11 beba, od toga 6 dječaka i 5 djevojčica. - U toku proteklog vikenda u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 219 pacijenata. U internističkoj ambulanti 97, a u hirurškoj ambulanti 122 pacijenata.
Objavljeno : 17.1.2018 u 00:00 Svi izvještaji
U toku proteklog vikenda u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je11 beba, od toga 6 dječaka i 5 djevojčica.
U toku proteklog vikenda u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 219 pacijenata. U internističkoj ambulanti 97, a u hirurškoj ambulanti 122 pacijenata.
Facebook stranica Youtube kanal
BOS
ENG
Smanji tekst
Povečaj tekst
BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU
ETIČKA LINIJA
ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI
+387 (0) 33 297 000
Centrala UKCS Informacije
O UKCS-U KLINIKE I SLUŽBE ODNOSI S JAVNOŠĆU KONKURSI I OGLASI ZAKONI KONTAKTI INFORMACIJA ZA PACIJENTE

Delegacija USK u posjeti KCUS

Srijeda 27. sep/ruj 2017.

INFORMACIJA ZA JAVNOST

Članovi menadžmenta KCUS na čelu sa generalnom direktoricom prof. dr. Sebijom Izetbegović, razgovarali su danas sa dr. Hazimom Kapićem, ministrom zdravstva USK i dr. Samirom Muminovićem, članom UO KCUS iz ovog kantona.

Tema sastanka je pokretanje inicijative radi zaključenja ugovora između osnivača u skladu sa čl. 6. i 7. Zakona o ustanovama FBiH.

Prema riječima prof. dr. Sebije Izetbegović, KCUS će i dalje nastaviti pružati usluge pacijentima, koji dolaze iz ovoga kantona. USK jedan od osnivača KCUS.

„Pacijenti će kao i uvijek imati prioritet. KCUS će nastaviti da pružati usluge pacijentima koji dolaze iz USK, a u dogovoru sa Zavodom zdravstvenog osiguranja USK". KCUS je spreman pomoći bolnici u Bihaću koja je opterećena finansijskim dugovima i još se oporavlja od požara koji je uništio veliki dio ovog objekta, rekla je prof. dr. Izetbegović.

Razgovarano je i o mogućnostima unaprijeđivanja saradnje. Zaključeno je da je potrebno i definisati zdravstvene usluge koje će KCUS pružati pacijentima iz USK.

PRESS KCUS

KCUS
KCUS - Srijeda 10. jan/sij 2018.
Preuzeti tekst iz Sedmičnog časopisa STAV