NASLOVNA TELEFONSKI IMENIK FAQ
°C vrijeme
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je 7 beba, od toga 5 dječaka i 2 djevojčice. - U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine pregledano je 222 pacijenata. U internističkoj 82, a u hiruškoj ambulanti 140 pacijenata.
Objavljeno : 13.10.2017 u 08:40 Svi izvještaji
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je 7 beba, od toga 5 dječaka i 2 djevojčice.
U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine pregledano je 222 pacijenata. U internističkoj 82, a u hiruškoj ambulanti 140 pacijenata.
Facebook stranica Youtube kanal
BOS
ENG
Smanji tekst
Povečaj tekst
BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU
ETIČKA LINIJA
ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI
+387 (0) 33 297 000
Centrala UKCS Informacije
O UKCS-U KLINIKE I SLUŽBE ODNOSI S JAVNOŠĆU KONKURSI I OGLASI ZAKONI KONTAKTI INFORMACIJA ZA PACIJENTE

Edukacije - Institut za NIR

Formulari za odobrenje edukacije i sredstava za edukaciju

 

Ponedjeljak 08. apr/tra 2013.

Ukidanjem Komisije za odobrenje edukacija ukazala se potreba za uvođenjem dodatne dokumentacije, odnosno zahtjeva za odobrenje sredstava kao i zahtjeva za stručno usavršavanje i edukaciju uposlenika Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo.
 

Zahtjev za stručno usavršavanje i edukaciju uposlenika Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo mozete preuzeti klikom OVDJE
 
 

 

Saradnja UKCS-a i KCU Ljubljana iz interventne kardiologije

 

Četvrtak 28. mar/ožu 2013.

Zahvaljujući projektu saradnje Univerzitetskog kliničkog centar Sarajevo i Kliničkoga centra Univerziteta u Ljubljani (Slovenija) mr. sc. dr. Majla Ćibo iz Centra za srce je boravila na edukaciji iz interventne kardiologije u trajanju od tri mjeseca. Klinički centar Ljubljana je jedan od vodećih centara u regionu u rješavanju akutnog koronarnog sindroma. Bosna i Hercegovina je učesnik u projektu "Stent for life", tako da je saradnja ova dva centra potrebna.

Nakon obavljenog treninga i većeg broja interventnih kardioloških pretraga šef invazivne kardiologije dr. Darko Zorman izdao je mr. sc. dr. Majli Ćibo certifikat o uspješno obavljenom programu iz interventne kardiologije