NASLOVNA TELEFONSKI IMENIK FAQ
°C vrijeme
U protekla tri dana u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je 20 beba, od toga 12 dječaka i 8 djevojčica. - U protekla tri dana u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je295 pacijenata. U internističkoj ambulanti 148, a u hirurškoj ambulanti 147 pacijenata.
Objavljeno : 24.7.2017 u 09:10 Svi izvještaji
U protekla tri dana u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je 20 beba, od toga 12 dječaka i 8 djevojčica.
U protekla tri dana u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je295 pacijenata. U internističkoj ambulanti 148, a u hirurškoj ambulanti 147 pacijenata.
Facebook stranica Youtube kanal
BOS
ENG
Smanji tekst
Povečaj tekst
BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU
ETIČKA LINIJA
ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI
+387 (0) 33 297 000
Centrala UKCS Informacije
O UKCS-U KLINIKE I SLUŽBE ODNOSI S JAVNOŠĆU KONKURSI I OGLASI ZAKONI KONTAKTI INFORMACIJA ZA PACIJENTE

Edukacije - Institut za NIR

Formulari za odobrenje edukacije i sredstava za edukaciju

 

Ponedjeljak 08. apr/tra 2013.

Ukidanjem Komisije za odobrenje edukacija ukazala se potreba za uvođenjem dodatne dokumentacije, odnosno zahtjeva za odobrenje sredstava kao i zahtjeva za stručno usavršavanje i edukaciju uposlenika Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo.
 

Zahtjev za stručno usavršavanje i edukaciju uposlenika Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo mozete preuzeti klikom OVDJE
 
 

 

Saradnja UKCS-a i KCU Ljubljana iz interventne kardiologije

 

Četvrtak 28. mar/ožu 2013.

Zahvaljujući projektu saradnje Univerzitetskog kliničkog centar Sarajevo i Kliničkoga centra Univerziteta u Ljubljani (Slovenija) mr. sc. dr. Majla Ćibo iz Centra za srce je boravila na edukaciji iz interventne kardiologije u trajanju od tri mjeseca. Klinički centar Ljubljana je jedan od vodećih centara u regionu u rješavanju akutnog koronarnog sindroma. Bosna i Hercegovina je učesnik u projektu "Stent for life", tako da je saradnja ova dva centra potrebna.

Nakon obavljenog treninga i većeg broja interventnih kardioloških pretraga šef invazivne kardiologije dr. Darko Zorman izdao je mr. sc. dr. Majli Ćibo certifikat o uspješno obavljenom programu iz interventne kardiologije