KCUS logo
KLINIČKI CENTAR UNIVERZITETA U SARAJEVU BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU

Organizirano druženje uposlenika KCUS

Srijeda 28. jun/lip 2017.

Organizirano zajedničko druženje uposlenika KCUS

Uprava Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) danas je u holu DIP-a organizirala zajedničko druženje svih uposlenika.

Uposlenicima se obratila i generalna direktorica KCUS prof. dr. Sebija Izetbegović i ovom prilikom poručila da će ovakva druženja biti uobičajena u KCUS, tri do četiri puta godišnje.

„Važna vijest koju treba da saznate je da smo 2016. godinu okončali pozitivnim poslovanjem. To je zaista veliki uspjeh i nešto u čemu smo zajedno učestvovali i uložili veliki napor. Nekome je bilo lakše, a nekome teže. Čekati ćemo usvajanje kolektivnog ugovora, nakon čega ćemo pokušati da popravimo status uposlenika u zdravstvu. Pokušati ćemo da priznamo koeficijente i sve ostale benefite", rekla je prof. dr. Izetbegović.

Prof. dr. Izetbegović je istakla da će napor sigurno dati rezultata te je potrebno da se svi potrude, kako bi se što prije provele reforme svih nivoa zdravstvene zaštite.

KCUS
KCUS - Utorak 24. apr/tra 2018.
Kako su dodjeljivani stanovi u KCUS i kome?
KCUS - Četvrtak 19. apr/tra 2018.
Preuzeti tekst iz Sedmičnog časopisa STAV
KCUS - Ponedjeljak 16. apr/tra 2018.
Počasna konzulica BiH u Australiji posjetila KCUS
KCUS - Petak 13. apr/tra 2018.
U KCUS urađena TEVAR procedura
KCUS - Petak 13. apr/tra 2018.
KCUS član u projektu Velike Britanije
Objavljeno 16.4.2018 u 08:50
U toku proteklog vikenda u Klinici za porodiljstvo KCUS rođene su 32 bebe, od čega 16 dječaka i 16 djevojčica. - U toku proteklog vikenda u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 460 pacijenata. U hirurškoj ambulanti 292, a u internističkoj 168 pacijenata.