NASLOVNA TELEFONSKI IMENIK FAQ
°C vrijeme
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođene su 4 bebe, od toga 3 dječaka i 1 djevojčica. - U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 9 pacijenata. U internističkoj 5, a u hirurškoj ambulanti 4 pacijenta.
Objavljeno : 5.12.2017 u 08:51 Svi izvještaji
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođene su 4 bebe, od toga 3 dječaka i 1 djevojčica.
U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 9 pacijenata. U internističkoj 5, a u hirurškoj ambulanti 4 pacijenta.
Facebook stranica Youtube kanal
BOS
ENG
Smanji tekst
Povečaj tekst
BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU
ETIČKA LINIJA
ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI
+387 (0) 33 297 000
Centrala UKCS Informacije
O UKCS-U KLINIKE I SLUŽBE ODNOSI S JAVNOŠĆU KONKURSI I OGLASI ZAKONI KONTAKTI INFORMACIJA ZA PACIJENTE

Organizirano druženje uposlenika KCUS

Srijeda 28. jun/lip 2017.

Organizirano zajedničko druženje uposlenika KCUS

Uprava Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) danas je u holu DIP-a organizirala zajedničko druženje svih uposlenika.

Uposlenicima se obratila i generalna direktorica KCUS prof. dr. Sebija Izetbegović i ovom prilikom poručila da će ovakva druženja biti uobičajena u KCUS, tri do četiri puta godišnje.

„Važna vijest koju treba da saznate je da smo 2016. godinu okončali pozitivnim poslovanjem. To je zaista veliki uspjeh i nešto u čemu smo zajedno učestvovali i uložili veliki napor. Nekome je bilo lakše, a nekome teže. Čekati ćemo usvajanje kolektivnog ugovora, nakon čega ćemo pokušati da popravimo status uposlenika u zdravstvu. Pokušati ćemo da priznamo koeficijente i sve ostale benefite", rekla je prof. dr. Izetbegović.

Prof. dr. Izetbegović je istakla da će napor sigurno dati rezultata te je potrebno da se svi potrude, kako bi se što prije provele reforme svih nivoa zdravstvene zaštite.

KCUS
KCUS - Srijeda 13. dec/pro 2017.
KCUS funkcionira uspješnije nego ranije
KCUS - Četvrtak 07. dec/pro 2017.
Magazin "Stav": Klinike u rangu sa svjetskim centrima