NASLOVNA TELEFONSKI IMENIK FAQ
°C vrijeme
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođene su 4 bebe, od toga 3 dječaka i 1 djevojčica. - U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 9 pacijenata. U internističkoj 5, a u hirurškoj ambulanti 4 pacijenta.
Objavljeno : 5.12.2017 u 08:51 Svi izvještaji
U protekla 24 sata u Klinici za porodiljstvo KCUS rođene su 4 bebe, od toga 3 dječaka i 1 djevojčica.
U protekla 24 sata u Klinici urgentne medicine KCUS pregledano je 9 pacijenata. U internističkoj 5, a u hirurškoj ambulanti 4 pacijenta.
Facebook stranica Youtube kanal
BOS
ENG
Smanji tekst
Povečaj tekst
BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU
ETIČKA LINIJA
ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI
+387 (0) 33 297 000
Centrala UKCS Informacije
O UKCS-U KLINIKE I SLUŽBE ODNOSI S JAVNOŠĆU KONKURSI I OGLASI ZAKONI KONTAKTI INFORMACIJA ZA PACIJENTE

RVI paraplegičari posjetili KCUS

Srijeda 05. jul/srp 2017.

Predstavnici Saveza ratnih vojnih invalida paraplegičara FBiH i Udruženja ratnih vojnih invalida Kantona Sarajevo, posjetili su danas Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) i razgovarali sa generalnom direktoricom prof. dr. Sebijom Izetbegović, direktorom hiruških disciplina Dželaludinom Junuzovićem i direktoricom internistčkih disciplina prof. dr. Senijom Rašić.

Sastanku su prisustvovali gdin. Mujo Aganović, predsjednik Saveza RVI paraplegičara FBiH, gdin.Šefkija Žero, potpredsjednik ove organizacije i gdin. Sudar Elvis, predsjednik Udruženja RVI Kantona Sarajevo.

Prema riječima generalne direktorice prof. dr. Sebije Izetbegović, KCUS je ustanova koja u cjelokupnom kapacitetu može da pruži svu zdravstvenu njegu ovoj boračkoj populaciji.

„Mi imamo veliko razumijevanje i nastaviti ćemo u budućnosti da vam pružamo medicinsku pomoć. Naša je zadaća i u budućnosti da radimo još bolje i da poboljšamo usluge za naše pacijente", rekla je prof. dr. Izetbegović.

Članovi Saveza i Udruženja istakli su da su zadovoljni uslugom i komunikacijom sa osobljem KCUS.

Prilikom sastanka razgovarano je mogućnostima unaprijeđivanja saradnje u smislu pružanja zdravstvene usluge pacijentima iz grupe RVI i paraplegičara.

KCUS
KCUS - Četvrtak 07. dec/pro 2017.
Magazin "Stav": Klinike u rangu sa svjetskim centrima
KCUS - Petak 01. dec/pro 2017.
OBILJEŽEN SVJETSKI DAN BORBE PROTIV HIV/AIDS-a
KCUS - Srijeda 29. nov/stu 2017.
Poziv uposlenicima KCUS